Lilla Hundpalatset

Jag som äger Lilla Hundpalatset heter Annika och jag är diplomerad hundinstruktör sedan år 2014.

Hundar har alltid varit ett av mina stora intressen och jag har alltid velat jobba med människor. Sommaren 2013 bestämde jag mig för att satsa allt på att få jobba med det jag älskar. Jag sa upp mig från mitt jobb och påbörjade hundinstruktörsutbildningen på Hundens Hus 2013 och kommer att fortsätta läsa tills jag är utbildad till specialiserad hundpsykolog (ca 3 års utbildning). Kursutbudet kommer att ökas på efter hand.

Jag är uppväxt med hund(ar) och 2007 fick jag äntligen köpa min första egna hund, Eroz. Eroz är liten herre av rasen Cirneco dell'etna och är en vinthund/urhund. Eroz är en underbar herre som jag ibland har med mig på mina kurser, beroende på vad vi ska göra. Eroz följer också med mig på mina utbildningar, så vi utbildar oss tillsammans! I framtiden drömmer jag om att få ha en egen lokal där jag kan ha hundkurser och hålla föreläsningar.

Jag har träffat på olika instruktörer, olika träningsformer och jag tror på och förespråkar de moderna och positiva träningsmetoderna. Det innebär att jag vill att min hund ska göra som jag ber om för att den vill och inte för att den är rädd för mig. Jag tror på samarbete inte underkastelse.

Läs mer på http://lillahundpalatset.se/instrukt%C3%B6r

Hundkurser som erbjuds:

 

TOMT

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)